Αιμιλία Υψηλάντη: Το μήνυμά της για τον θάνατο της κόρης της

Array

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο για την τραγική απώλεια της Μαρίνας Υψηλάντη, κόρης της γνωστής ηθοποιού Αιμιλίας Υψηλάντη. Ο αιφνίδιος θάνατός της, σε ηλικία 55 ετών «γέμισε θλίψη την καρδιά της οικογένειάς της» όπως αναφέρει το μήνυμα της μητέρας και της κόρης της.

«Ο αιφνίδιος θάνατος της πολυαγαπημένης μας κόρης και μητέρας Μαρίνας γέμισε θλίψη την καρδιά μας. Ευχαριστώ όλους εσάς φίλους, γνωστούς και άγνωστους για την συμπαράσταση σας και τα κύματα αγάπης που λάβαμε αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες του πένθους» αναφέρουν η Αιμιλία και η Άρτεμις Υψηλάντη.

Επίσης, το θέατρο Αργώ σε ανακοίνωσή του ενημερώνει το κοινό ότι θα λειτουργήσει ξανά από τις 18 Νοεμβρίου με την Αιμιλία Υψηλάντη ως «Κυρία Κλάιν».

«Το θέατρο Αργώ πενθεί. Όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του θεάτρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την λύπη τους για τον θάνατο της Μαρίνας Υψηλάντη. Το θέατρο από τις 18 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει κανονικά, καθώς και οι παραστάσεις της “Κυρίας Κλάιν”», αναφέρεται στην ανακοίνωση του θεάτρου.

Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν επίσης ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» κι αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος