«Aγάπη παράνομη»: Στα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς που έρχεται στην ΕΡΤ

Μια νέα δραματική σειρά εποχής έρχεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Η «Αγάπη παράνομη» βασίζεται στο ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη. Ένας επικίνδυνος έρωτας, στην πατριαρχική κοινωνία της Κέρκυρας του 1906, δοκιμάζει τους πρωταγωνιστές… Τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει και η κάμερα της ΕΡΤ ήταν εκεί.

Mια παράφορη και παράνομη αγάπη, οδηγεί σε λάθη και σε επικίνδυνα μυστικά… Ο έρωτας και το έγκλημα μια απόφαση μακριά. Αθώοι και ένοχοι, όλοι μαζί σε ένα σπίτι… Κάτω από την πίεση μιας πατριαρχικής κοινωνίας… Θα αντέξουν;

Το τηλεοπτικό κοινό αναμένεται να καθηλώσει η σειρά εποχής της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη» που φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Νίκου Κουτελιδάκη.

«Φιλοδοξώ να είναι μια εκπληκτική δουλειά. Θα είναι η τελευταία που υπογράφω στην καριέρα μου και θα είναι μια έκπληξη» δήλωσε ο Ν. Κουτελιδάκης.

Το σενάριο υπογράφει η Ελένη Ζιώγα. «Κρατήσαμε το πνεύμα του διηγήματος και του συγγραφέα και του δώσαμε ένα στοιχείο σύγχρονο (…) στην ουσία είναι τα πάθη των ανθρώπων, αυτό είναι το σπουδαίο έργο του Θεοτόκη» είπε η Ελ. Ζιώγα.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υποδύεται την εξαπατημένη σύζυγο του Νίκου Ψαρρά και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης τον γιο τους. Την πέτρα του σκανδάλου στην ιστορία θα ερμηνεύσει η Ευγενία Ξυγκόρου.

«Ο Στάθης Στεργιανός που υποδύομαι είναι ο σύζυγος και πατέρας αυτής της οικογένειας καλός οικογενειάρχης όμως όταν γνωρίζει αυτή την κοπέλα χάνει τον έλεγχο και κάνει ό,τι χειρότερο. Την παντρεύει με τον γιο του και τη βάζει σπίτι του» ανέφερε ο Νίκος Ψαρράς.

«Η σειρά πραγματεύεται την έννοια του βιασμού, της ενδοοικογενειακής βίας, της αιμομιξίας έστω και εξ αγχιστείας. Έχει να περάσει πολύ ισχυρά μηνύματα γιατί βλέπουμε το κακό που συμβαίνει σε όλες τις πλευρές» είπε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

«θα μπορούσε να είναι ένα σύγχρονο θρίλερ (….). Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι είναι τόσο ερωτευμένος και αδυνατεί να βλέπει οτιδήποτε συμβαίνει μπροστά στα μάτια του» δήλωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

«Είμαι η πέτρα του σκανδάλου εν αγνοία μου (…). Δεν μπορώ να πω αν το τέλος θα είναι αίσιο ή όχι αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η σειρά συναισθηματικά είναι πολύ έντονη, ηθικά διλήμματα πάρα πολλά, θα καθηλώσει το κοινό» σημείωσε η Ευγενία Ξυγκόρου.

Πρόκειται για μια μίνι σειρά 6 επεισοδίων που διαδραματίζεται το 1906 στην Κέρκυρα και έρχεται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ….

Ρεπορτάζ: Ελίνα Κολύβα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος