Οι πολιτικοί φορείς συγχαίρουν την Άννα Κορακάκη

Συνεχίζονται οι συγχαρητήριες επιστολές από πολιτικούς φορείς για τη σημαντική επιτυχία της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, αναφέροντας τα ακόλουθα: «Πολλά  συγχαρητήρια σε σένα, στον προπονητή σου, στην οικογένεια σου και όλους όσοι σε στήριξαν ειλικρινά για την κατάκτηση του χρυσού και χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η μεγάλη αυτή επιτυχία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που συνάντησες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας σου. Καλή συνέχεια με πολλές ακόμα επιτυχίες».

Για ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης, έγραψε στο facebook: “Άννα μπράβο, μπράβο, μπράβο. Θα μου επιτρέψεις τον ενικό. Η νίκη σου, να ξέρεις, ήταν σπουδαία. Όχι μόνο για σένα και τους ανθρώπους σου αλλά και για τη χώρα. Μια κοινωνία που θέλει να πιστέψει πάλι στον εαυτό της και εσύ της δείχνεις το δρόμο. Προσπάθεια χωρίς θόρυβο! Το μόνο που θα σου ζητούσα -και με συγχωρείς για το θάρρος- θα ήταν όταν περάσουν οι μέρες της χαράς και της ξεκούρασης, να διηγηθείς στους Έλληνες -σε όλους εμάς- τον παιδεμό σου όλες αυτές τις ώρες, όλα αυτά τα χρόνια. Να ακούσει και η πολιτεία και να διδαχθεί. Να καταλάβουν όλοι, και εμείς και η γενιά σου, ότι οι αληθινές κορφές δεν χαρίζονται, κατακτώνται. Χόρεψε, λοιπόν, πάνω στο φτερό του καρχαρία, που λέει και ο ποιητής μας, και όταν κατέβεις, πες μας.”

Η ΛΑ.Ε με ανακοίνωσή της “εκφράζει τα συγχαρητήριά της προς την αθλήτρια της σκοποβολής  Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, του
χρυσού μεταλλίου στη σκοποβολή στο αγώνισμα των 25 μ. με αεροβόλο  πιστόλι, που ακολούθησε την ήδη μεγάλη επιτυχία της δύο μέρες νωρίτερα,
με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα των 10 μ.
Το μέγεθος της επιτυχίας της είναι τεράστιο, εάν κανείς αναλογιστεί, ότι είναι η πρώτη φορά μετά από 104 ολόκληρα χρόνια, που κάποιος/-α  Έλληνας/-ίδα αθλητής/-τρια κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, μετά τον μυθικό Κωνσταντίνο Τσικλητήρα.

Συγχαίρει επίσης τον πατέρα και προπονητή της, καθώς και την οικογένειά της, που την στήριξαν σε όλες τις δύσκολες στιγμές της προετοιμασίας της, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για κάθε αθλητή/-τρια.
Η ΛΑ.Ε εύχεται στην Άννα Κορακάκη ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο  μέλλον, στον αθλητισμό αλλά και στην υπόλοιπη ζωή της”.

Σχετική είδηση: Συγχαρητήρια προς την Α. Κορακάκη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πολιτικούς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος