Συνεχίζονται οι περιφερειακές κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ που εντάσσονται στο “Καραβάνι της Υγείας”. Ο επόμενος σταθμός του “καραβανιού” είναι τα Ιωάννινα την Τετάρτη 26 Απριλίου.
Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία των υγειονομικών: “5ωρη στάση εργασίας 10.00 – 15.00πμ για τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και τις Προνοιακές Μονάδες των Ιωαννίνων.
-8ωρη στάση εργασίας για τα Σωματεία μέλη της 6ης ΥΠΕ.
-Κάλυψη Στάσεων Εργασίας ή Απεργίας 26 Απρίλη 2017 για τα Σωματεία μέλη, που θα λάβουν μέρος στο ΚΑΡΑΒΑΝΙ με αποφάσεις Δ.Σ. ή Γ.Σ.
Θα εκκινήσει στις 10πμ από το ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ. Με ΠΟΡΕΙΑ θα διέλθει από το κέντρο της πόλης, θα φτάσει στη λίμνη, θα επιβιβασθεί σε καραβάκια και θα καταλήξει στο νησάκι Ιωαννίνων στο οποίο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις.
Δεν θα επιτρέψουμε να βουλιάξουν, το ΕΣΥ – το ΕΚΑΒ – την ΠΡΟΝΟΙΑ”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος