Με μία σεμνή τελετή το πρωί της Τετάρτης 28/9/2016, τιμήθηκε ο αείμνηστος και μαχητικός πρόεδρος του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “Πίστη”, Χρήστος Βλάχος που “έφυγε” από τη ζωή τον περασμένο Μάιο.
Η εκδήλωση έγινε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και δόθηκε το όνομα του Χρήστου Βλάχου στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του ΚΕΘ, ως ελάχιστη αναγνώριση για τον αγώνα και την προσφορά του στην καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου και στην στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: “Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό και οι εθελοντές της «ΠΙΣΤΗΣ», οι γονείς και τα παιδιά είμαστε περήφανοι για τον Πρόεδρο και πάνω από όλα Άνθρωπο Χρήστο Βλάχο για τη δράση και το μεγαλείο της ψυχής του. Η ζωή και το έργο του αποτελούν για όλους μας παράδειγμα και έμπνευση για να συνεχίσουμε μέχρι να τον δικαιώσουμε!”.
Το ert.gr υπενθυμίζει τις πρόσφατες αναρτήσεις του για το έργο και τη δράση του Χρήστου Βλάχου και της “Πίστης”:
Πίστη» και αγώνας για τη ζωή – Πρωτοβουλίες του συλλόγου γονέων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος