«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν περιλαμβανόταν στις δικές του αρμοδιότητές, ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο πρώην υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος», αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «ο μάρτυρας ανέφερε πως η λειτουργία του Οργανισμού «είναι μια γενική παθογένεια της χώρας μας».
Σε ερώτηση του εισηγητή της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη πότε ενημερώθηκε για πρώτη φορά για τα προβλήματα και την κακοδιαχείριση του ΟΠΕΚΕΠΕ ο κ. Μπρατάκος τόνισε ότι ενημερώθηκε στις 4 Νοεμβρίου του 2023 μετά από την επιστολή Σημανδράκου. Για τα ζητήματα που αναδεικνύονται ενημερώθηκε, αργότερα, από τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, ενώ σημείωσε ότι ουδέποτε τέθηκε σε γνώση του από τον κ. Σημανδράκο οποιοδήποτε θέμα σχετικά με πιέσεις από τον τότε υπουργό κ. Αυγενάκη».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος