Πέτρος Λαγούτης στο «Στούντιο 4»: «Με ενδιέφερε η παρουσίαση, αλλά είχα κάποιες ενστάσεις για το Big Brother»

Για το νέο του επαγγελματικό βήμα στην παρουσίαση, την καλλιτεχνική του πορεία, τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει, τη σχέση με τα παιδιά αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει και άλλα παιδιά μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην οποία ήταν καλεσμένος.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην παρουσίαση του Big Brother: «Ήξερα ότι θα γίνονταν Big Brother. Με πήρε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει να μου κάνει μια πρόταση. Κατάλαβα ότι δεν ήταν για σίριαλ. Ο μεγάλος μου γιος και η Μάρθα μου το πέταξαν ότι ίσως πρόκειται για αυτό. (…) Όταν πήγαινα στο ραντεβού, παίρνω τηλέφωνο την Άλκηστις και της λέω “έρχομαι πρώτη φορά σπίτι σου και δεν έχω πάρει κάτι”. Εκείνη μου απαντάει “μην ανησυχείς, έχουμε απ’ όλα εδώ, καφέδες, τσάι, κρουασάν, ουίσκι”. Της λέω “θα πιώ ουίσκι 5 το απόγευμα;” Τότε, μου λέει πως “μην νομίζεις και εμείς για να σου μιλήσουμε έχουμε πιει από ένα”. Αναρωτιόμουν τι θέλουν να μου πουν. Νόμιζα ότι θα με θέλουν για αισθησιακή ταινία. Προβληματίστηκαν για να μου το πουν αρκετά. Μόλις μου το είπαν, γούρλωσα! Εγώ χρόνια θέλω να κάνω στην τηλεόραση πράγματα. Ήθελα να κάνω τηλεπαιχνίδι, με ενδιέφερε η παρουσίαση, αλλά είχα κάποιες ενστάσεις για το Big Brother. Με άκουσαν, με διαβεβαίωσαν ότι το πρόγραμμα παγκοσμίως προσπαθούν να αναβαθμιστεί. Με έπεισαν με αυτά που μου είπαν, φυσικά τα βρήκαμε και στο οικονομικό. Σκέφτηκα ότι αυτό που είναι πρόβλημα πρέπει να το γυρίσεις σε ευκαιρία. Να αισθάνεσαι ότι δεν χάνεις τον εαυτό σου, ότι δεν προδίδεις “το κοινό σου” και νομίζω ότι καλά το πάω. (…) Δεν μου αρέσουν τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, που θα γίνουν και αυτά. (…) Το θεωρώ επικίνδυνο να ασχοληθείς με τα σχόλια του κόσμου. (…) Ήμουν προετοιμασμένος για την κριτική. (…) Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να κάνεις τον ψυχολόγο, ενώ είσαι ηθοποιός ή παρουσιαστής».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Από επεισόδιο σε επεισόδιο θέλω και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Βλέπω τον εαυτό μου αλλά και το παιχνίδι τις καθημερινές. Θέλω να ξέρω τους παίκτες. Έχω ακούσει παλαιότερους παρουσιαστές που έλεγαν ότι δεν το έβλεπαν. Εμένα αυτό μου φαίνεται αδιανόητο. Πρέπει να ξέρεις τι γίνεται. Στην αρχή έλεγα ότι θα το παρακολουθώ μόνο γιατί είναι η δουλειά μου, αλλά μετά κόλλησα. Είναι καλώς ή κακώς πραγματικά μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Δεν μπορείς πιστέψεις τι ψυχές και μυαλά κυκλοφορούν εκεί έξω. Με την καλή και την κακή έννοια».

Ταυτόχρονα, μίλησε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει και άλλα παιδιά και τη σχέση με τους γιους του: «Δε ξέρω, αλήθεια. Ποτέ μη λες ποτέ. Έτσι κι αλλιώς, ό,τι έχω πει, το έχω λουστεί.(…) Έκανα παιδιά μικρός. Το χειρότερο είναι το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια και μου λείπουν τα μικρά παιδιά μου, είμαι και ένας τύπος που τη νοσταλγία την έχω στο τσεπάκι, δυστυχώς.(…) Όσο μεγαλώνω αρχίζω και βλέπω πολλά πράγματα από τον μπαμπά μου σε εμένα που δεν τα έβλεπα. Έχω μια τάση ενώ φαίνομαι κοινωνικός, να είμαι αρκετά εσωστρεφής σε πολλά πράγματα, όπως ήταν ο μπαμπάς μου(…) Υπάρχουν φορές που θα συζητήσουμε τα πάντα. Τα πολύ σκοτεινά μου, που μπορεί να επηρεάσανε και τη ζωή μου, τα έχουμε συζητήσει όλα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος