Παρουσία Δένδια η υπογραφή διμερoύς συμφωνίας για την Αμοιβαία Προστασία των Διαβαθμισμένων Πληροφοριών μεταξύ Ελλάδας και Καναδά

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας παρέστη, σήμερα, Τρίτη 13 Οκτωβρίου, στην τελετή υπογραφής της διμερoύς συμφωνίας για την Αμοιβαία Προστασία των Διαβαθμισμένων Πληροφοριών μεταξύ Ελλάδας και Καναδά.

Η τελετή υπογραφής πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ, ο κ. Δένδιας ανέφερε: «Η συμφωνία υπεγράφη από τον διευθυντή Ε’ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ υποστράτηγο Εμμανουήλ Χατζή και την πρέσβη του Καναδά στην Αθήνα Sonya J. Thissen παρουσία και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημήτριου Χούπη».

«Η συμφωνία», υπογράμμισε ο κ. Δένδιας, «αποτελεί ένα ακόμα βήμα ενίσχυσης των διμερών αμυντικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος