Πάπας Λέοντας ΙΔ’: «Βαθύτατη θλίψη» για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και για τις καταστροφές στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Δαμασκού

Σε συλλυπητήριο τηλεγράφημα του πρωθυπουργού του Βατικανού, του καρδινάλιου Πιέτρο Παρολίν, υπογραμμίζεται ότι «ο πάπας Λέων ΙΔ’ νιώθει βαθύτατη θλίψη για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την επίθεση κατά της ελληνορθόδοξης εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στη Δαμασκό». Παράλληλα, ο ποντίφικας «εκφράζει την ειλικρινή αλληλεγγύη του προς όλους όσους επλήγησαν από την τραγωδία αυτή».

Όπως αναφέρεται στο μήνυμα του καρδινάλιου Παρολίν, ο πάπας «προσεύχεται υπέρ όσων πενθούν τον θάνατο των αγαπημένων τους προσώπων, υπέρ της ίασης των τραυματιών, όπως και υπέρ της παρέμβασης του Παντοδύναμου ώστε να δωρίσει ειρήνη, ίαση και παρηγοριά στη χώρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος