Η Ομοσπονδία μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο (ΟΣΕΚΚ) και ο Φάρος Κερατσινίου παίζουν μπάσκετ.
Όπως αναφέρει η ομοσπονδία σωματείων Ελλήνων καλαθοσφαιριστών με καρότσι: “Το Σάββατο, στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας του Κερατσινίου με την ΑΕ Λάρισα (ώρα έναρξης 5μμ), θα υπάρξει αγώνας επίδειξης αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.
Οι πρωταθλητές μας θα εμφανιστούν στο ημίχρονο της αναμέτρησης, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της νίκης, της χαράς, της αγάπης για το άθλημα. “Ευχαριστούμε τον Φάρο και τον Βαγγέλη Τσάπα για την άμεση αποδοχή του αιτήματός μας. Η ΟΣΕΚΚ επιχειρεί μια νέα… αντεπίθεση, προκειμένου να διαδώσει σε όλους τους φίλους του μπάσκετ την ομορφιά και την αξία που έχει το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο” δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Καλούδης.
“Είμαστε περήφανοι, που παίκτες αυτού του ψυχικού διαμετρήματος, έρχονται στο γήπεδό μας. Το λιγότερο που έχουμε να τους προσφέρουμε είναι το ζεστό μας χειροκρότημα και την αμέριστη στήριξη στην προσπάθειά τους. Εύχομαι αυτή να είναι απαρχή για σειρά κοινών δράσεων κι ενεργειών, για τις οποίες ήδη συζητάμε με τους ανθρώπους της ΟΣΕΚΚ. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδό μας, για να απολαύσει αυτούς τους μοναδικούς αθλητές” υποστήριξε ο Βαγγέλης Τσάπας”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος