Όλο το «Απόστολος Νικολαΐδης»… Θύρα 13

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από την πλευρά του Παναθηναϊκού για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να βάλει λουκέτο στην «Θύρα 13».

Όπως γνωστοποίησε η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωση της, όλες οι θύρες του γηπέδου στον μεθαυριανό πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο θα πάρουν συμβολικά το όνομα αυτής που παραδοσιακά φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (27/01, 17:15) που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 1η αγωνιστική του 4ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας και ενημερώνει τους φιλάθλους πως όλες οι Θύρες του ιστορικού μας γηπέδου, μετονομάζονται συμβολικά σε Θύρα 13. Κάθε Θύρα μετατρέπεται σε Τομέα. Για παράδειγμα, η παλιά Θύρα 1, μετονομάζεται σε Θύρα 13 – Τομέας 1, η Θύρα 5Β μετονομάζονται σε Θύρα 13 – Τομέας 5Β.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ σε όλες τις Θύρες εκτός της Θύρας 13 –Τομέας 10 που κοστίζει 20€ το εισιτήριο και της Θύρας 13 – Τομέας 3 που κοστίζει 30€.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 25/1 μέσω web αλλά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θύρα 13 – Τομέας 4, από τις 9:30 έως τις 17:30 καθημερινά».

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος