Χρηματιστήριο: Στις 2.064,81 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,41%

Ήπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία υπερβαίνει τα επίπεδα των 2.060 μονάδων, εν μέσω θετικού κλίματος στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 15:15, διαμορφώνεται στις 2.064,81 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,41%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 101,539 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,44%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,86%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Optima Bank (+2,50%), της Τιτάν (+2,46%), της Viohalco (+2,15%), της Metlen (+1,90%) και της Eurobank (+1,73%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (-1,66%), της Πειραιώς (-0,70%) και του ΟΛΠ (-0,56%).

Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν η Intralot και η Eurobank διακινώντας 5.016.133 και 4.479.540 μετοχές, αντιστοίχως.

Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν η Eurobank με 15,28 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 11,09 εκατ. ευρώ.

Ανοδικά κινούνται 57 μετοχές, 56 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Vidavo (+7,84%) και Αττικές Εκδόσεις (+5,70%).

Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Optronics (-9,42%) και Χαϊδεμένος (-9,01%).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος