Συνέδριο επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και τεχνολογίας στην Ελευσίνα

Στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας από τις 14:00 έως τις 21:00, την Τρίτη και την Τετάρτη 5 & 6 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και τεχνολογίας στην Ελευσίνα, «StartupNow Forum 2021» για τις καινοτόμες και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Ελευσίνας: «Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και φυσικά του Δήμου Ελευσίνας, οι συμμετέχοντες στο «StartupNow Forum 2021» θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλο το Οικοσύστημα Καινοτομίας και των Νεοσύστατων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Το «StartupNow Forum 2021» έρχεται την ώρα που το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για τις νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις αυξάνει και οι ίδιες αναζητούν χρηματοπιστωτική υποστήριξη.

Στο «StartupNow Forum 2021» θα αναδειχθούν οι τελευταίες τάσεις στην καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία.

Παρόντες στην Ελευσίνα αναμένεται να είναι όλοι οι σημαντικοί φορείς του ελληνικού οικοσυστήματος, της επιχειρηματικής, επενδυτικής και ακαδημαϊκής κοινότητας.

Δύο μέρες γεμάτες startup ενδιαφέρον, networking και deal making, στο Παλαιό Ελαιουργείο για τις start up επιχειρήσεις και την υποστήριξη του οικοσυστήματος καινοτομίας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος