Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με τον Κ. Πιερρακάκη

Τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, υποδέχτηκε στα γραφεία του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΑ: «Στη συνάντηση, η οποία έγινε κατόπιν επιθυμίας του κ. Πιερρακάκη, παρευρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑ, εκπρόσωποι από διάφορες εμπορικές περιοχές και πρόεδροι κλαδικών σωματείων.

Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σταύρος Καφούνης και το προεδρείο και αφού τον ξενάγησαν στον χώρο, του ανέλυσαν τα ποικίλα και σοβαρά θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πρωτεύουσας και όλης της χώρας.

Ο κ. Πιερρακάκης άκουσε με προσοχή τις προτάσεις και τις θέσεις του Εμπορικού Συλλόγου και υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός στα δίκαια αιτήματα του κλάδου. Σε σύντομη δήλωσή του τόνισε ότι «περνώντας λίγο χρόνο με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών χάρηκα πολύ διαπιστώνοντας ότι ο εμπορικός κόσμος της Αθήνας έχει εξοικειωθεί πλήρως με τις ψηφιακές υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου και επωφελείται από τα τεχνολογικά και χρηματοδοτικά εργαλεία για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μόνο όφελος φέρνει για τις ΜμΕ και ενδυναμώνει την επιχειρηματικότητα. Από τη δική μας πλευρά, θα συνεχίσουμε την ενίσχυση των ΜμΕ, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας μας».

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκη στα γραφεία μας. Είχαμε την ευκαιρία να μεταφέρουμε την αγωνία του μαχόμενου εμπορικού κόσμου σε έναν Υπουργό ο οποίος με το έργο του αφήνει ανεξίτηλη την σφραγίδα του. Η ψηφιοποίηση του κράτους ήταν απαίτηση και ανάγκη της κοινωνίας. Η ολοκλήρωση της και ο εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων αποτελεί στόχο ύψιστης σημασίας για την πραγματική οικονομία, την ανάπτυξη της χώρας και την δημιουργία ευκαιριών για τα παιδιά μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος