Σε «HELLENiQ ENERGY A.E. Συμμετοχών» μετονομάζονται τα «Ελληνικά Πετρέλαια»

Array

Σε αλλαγή της επωνυμίας τους προχωρούν τα ΕΛΠΕ, με απόφαση του Δ.Σ., που αναμένεται να εγκριθεί και από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (η «Εταιρεία»), ύστερα από απόφαση που έλαβε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του, συγκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:00, με μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης τη μεταβολή της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου της Εταιρείας.

Συγκεκριμένα, προτείνεται η τροποποίηση της επωνυμίας της Εταιρίας σε «HELLENiQ ENERGY A.E. Συμμετοχών» και του διακριτικού τίτλου της σε “HELLENiQ ENERGY Holdings Α.Ε.”, με ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού.

Τα αναγκαία έγγραφα και οι λοιπές πληροφορίες για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (https://www.helpe.gr/investor-relations/shareholders-meetings/extraordinary-general-meeting/).

Η συνολική παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας, που θα σηματοδοτήσει και τυπικά την πλήρη μετάβαση του Ομίλου ΕΛΠΕ στη νέα εποχή της Ενέργειας, θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος