Σε εξέλιξη απεργιακή κινητοποίηση στην Τράπεζα Πειραιώς

Array

Aπό το πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου, βρίσκεται σε εξέλιξη 24ωρη απεργία των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς, καθώς και απεργιακές συγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία (στην Αθήνα, στο κτίριο Μιχαλακοπούλου, στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο Αριστοτέλους, στα Γιάννενα, στο κατάστημα οδού Δαγκλή και στη Λάρισα, στο κατάστημα Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του για τους λόγους της απεργίας ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς – ΣΕΤΠ: «διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια της Διοίκησης για απομείωση των εργαζομένων και συρρίκνωση της Τράπεζας.
Απεργούμε, ενάντια στον εμμονικό σχεδιασμό της Διοίκησης, που θέλει ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Τράπεζας να γίνει, στοχεύοντας τους εργαζόμενους.
Η Τράπεζα αφού ξεπέρασε τις δύσκολες μέρες, οφείλει σήμερα να εστιάσει στην αναπτυξιακή της πορεία και στην αξιοποίηση του κάθε εργαζόμενου που έβαλε πλάτη και συνέβαλε καθοριστικά στα σημερινά θετικά αποτελέσματα.

Η απεργία είναι συνταγματικό δικαίωμα. Η συμμετοχή των εργαζομένων στην αυριανή απεργία, δεν αποτελεί άλλοθι για κανένα στέλεχος να ρωτά τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή τους. Η πρακτική αυτή επιφέρει νομικές συνέπειες και τους καλούμε να σταματήσουν τώρα».

Πηγή φωτο: Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς -Σευτπε

Σχετικές ειδήσεις

OTOE: Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της 29ης Νοεμβρίου στην Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Aπεργούν οι εργαζόμενοι την Τρίτη 29 Νοεμβρίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος