Πολωνικός γίγαντας ένδυσης έκλεισε όλα τα καταστήματα στη Ρωσία

Η πολωνική εταιρεία ένδυσης LPP -ιδιοκτήτρια των εμπορικών σημάτων Reserved, Cropp, House, Mohito και Sinsay- ανακοίνωσε το κλείσιμο και του τελευταίου καταστήματός της στη Ρωσία. Νωρίτερα, στις 4 Μαρτίου, η εταιρεία ανέστειλε τις δραστηριότητές της στη Ρωσία.

Όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία ολοκλήρωσε τα επιχειρησιακά βήματα που απαιτούνται για το κλείσιμο των εκθεσιακών χώρων στη Ρωσία και το τελευταίο έκλεισε την Τρίτη. Έτσι, σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση, από την Τετάρτη θα είναι κλειστά όλα τα καταστήματα εμπορικών σημάτων LPP στη ρωσική αγορά.

Μποϊκοτάζ της ρωσικής αγοράς

Στις 4 Μαρτίου, λαμβάνοντας υπόψη τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία από την ΕΕ, η LPP αποφάσισε να αναστείλει τις λειτουργικές δραστηριότητες στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής της ανάπτυξης των εμπορικών σημάτων της στη χώρα αυτή και να αναστείλει τις παραδόσεις αγαθών στη Ρωσία. Η εταιρεία έκλεισε επίσης τις διαδικτυακές πωλήσεις όλων των εμπορικών σημάτων της.

Η LPP είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας ως μέρος του δείκτη WIG20 και ανήκει στον δείκτη MSCI Poland. Πουλάει συλλογές σε 25 σταθερές αγορές και διαθέτει δίκτυο με πάνω από 2.000 εκθεσιακούς χώρους. Σύμφωνα με την LPP, η εταιρεία διανέμει πάνω από 259 εκατομμύρια είδη ένδυσης ετησίως σε τρεις ηπείρους, απασχολεί 27.000 άτομα σε γραφεία και δομές πωλήσεων στην Πολωνία, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Μετάφραση: Μαλγκοζάτα Ολσέφσκι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος