Ο Ηλίας Ξηρουχάκης, νέος διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ

Διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Martin Czurda, ορίζεται ο σημερινός αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ Ηλίας Ξηρουχάκης, με τη σχετική απόφαση να δημοσιεύεται στο ΦΕΚ.

Ο κ. Ξηρουχάκης έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στο χρηματοπιστωτικό τομέα σε διευθυντικές θέσεις τραπεζών και χρηματοπιστωτικών εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι απόφοιτος του Μητροπολιτικού́ Πανεπιστήμιου του Λονδίνου (London Metropolitan University) από́ το οποίο διαθέτει πτυχίο Bachelor (Bachelor of Arts – Honours). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού́ τίτλου Master στα Μακροοικονομικά́ και τη νομισματική πολιτική της ΕΕ (Μaster of Arts in Economics) από́ το Πανεπιστήμιο Exeter του Ηνωμένου Βασίλειου. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού́ τίτλου Μaster of Business Administration (MBA) στην Τραπεζική́ Διοίκηση με εξειδίκευση στη Διαχείριση Κινδύνων και τα ηλεκτρονικά́ συστήματα πληρωμών από́ το ίδιο Πανεπιστήμιο αλλά και επιπλέον μεταπτυχιακού τίτλου (Advanced Certificate) στην εταιρική διακυβέρνηση (Corporate Governance) χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων από το Πανεπιστήμιο INSEAD.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος