Ευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας με έμφαση στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Σε απευθείας μεταδόθηκε από το ertnews.gr, το 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο GRAND HYATT από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.), την ΓΣΕΒΕΕ και τον Economist με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Θέμα του Συνεδρίου είναι «ΜμΕ: Καινοτομία, ανταγωνιστικότητα και ευημερία σε ένα άστατο οικονομικό περιβάλλον». Στο βήμα πρώτος ανέβηκε ως κεντρικός ομιλητής, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Ευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας με έμφαση στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Στο Συνέδριο τον Πρωθυπουργό εκπροσώπησε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας που μίλησε μετά τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. Στο Συνέδριο ομιλητές είναι επίσης μεταξύ άλλων κατά σειρά, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, o υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, ο ευρωβουλευτής, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης.

Σε πάνελ συμμετείχε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταïκούρας, με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμβουλο Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη, τον καθηγητή στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, πρώην υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη. Το πανελ συντόνισε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Παπαχλιμίντζος.

Το Συνέδριο κλείνουν με τις δικές τους παρεμβάσεις ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, και ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Καλαμάτας Σταύρος Μπένος. Στα πάνελ συμμετείχαν Υπουργοί, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, Έλληνες και ξένοι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος