«Κόκκινη Νύχτα» στον Πειραιά την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

Array

Ο Εμπορικός Σύλλογος του Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και την Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει και για άλλη μία χρονιά την «Κόκκινη Νύχτα» την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, όπου τα καταστήματα θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 12:00 το βράδυ.

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά αναφέρονται τα ακόλουθα:

Από νωρίς το απόγευμα ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα θα εκτυλίσσεται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας με ξυλοπόδαρους, μασκότ, μάγους, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις χριστουγεννιάτικες δράσεις στο Εμπορικό Κέντρο.

Tο «τρένο της χαράς» θα κάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης (από τις 17:00) για να «σκορπίσει» το πνεύμα των Χριστουγέννων και σας προσκαλεί να επιβιβαστείτε σε μια όμορφη, γιορτινή διαδρομή! Μέσα στο τρενάκι σας υποδέχεται μια τρελή-τρελή παρέα ξωτικών! Το τρένο των ξωτικών αφήνει το στίγμα του, τις καραμέλες του και τις χαρούμενες φωνές των ξωτικών στο εμπορικό κέντρο. Η επιβίβαση και η αποβίβαση του κόσμου επιτρέπεται σε όποια στάση επιθυμεί! (Κυκλική διαδρομή : Γρ. Λαμπράκη – Στάση Πασαλιμάνι, Βας. Γεωργίου – Στάση Δημοτικό Θέατρο, Ηρ. Πολυτεχνείου – Στάση Τερψιθέα, 2ας Μεραρχίας – Πασαλιμάνι).

Μια «θρυλική» νότα θα προσδώσει στο γιορτινό event η ΜΑΣΚΟΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η οποία θα μοιράζει συμβολικά δώρα και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά! Επιπλέον, σπουδαστές των ΙΕΚ της πόλης θα προσφέρουν κεράσματα, ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές!

Το πιο τρελό μουσικό happening της Κόκκινης Νύχτας, υπογράφει η Christmas Brass Band των Naughty Elves & Santa Girls στην Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στους δρόμους του εμπορικού κέντρου.

Μια μοναδική μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές τα «σκανδαλιάρικα ξωτικά» από οκτώ εκπληκτικούς μουσικούς και έξι χορεύτριες με εντυπωσιακά κοστούμια που έρχονται να δώσουν την πιο συναρπαστική μελωδική νότα των Χριστουγέννων. Με την υπογραφή του Πέτρου Κούρτη, του επικεφαλής κρουστών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Ειδικά για την «Κόκκινη Νύχτα», ο Πύργος του Πειραιά, αλλά και το Δημοτικό Θέατρο της πόλης, θα παραμείνουν φωτισμένα σε γιορτινό κόκκινο χρώμα, συμμετέχοντας στη γιορτή της πόλης.

Η βραδιά θα κλείσει με το RED NIGHT PARTY, ένα μεγάλο πάρτυ στην πλατεία Κοραή με τον Dj Μπάμπη Βασιλόπουλο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος