ΓΣΕΒΕΕ: Τηλεδιάσκεψη για τις επιχειρήσεις στα Δωδεκάνησα

Συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις το τρέχον διάστημα και τις προοπτικές επιστροφής στην κανονικότητα ενόψει και της τουριστικής περιόδου, που μόλις ξεκίνησε, πραγματοποίησε μέσω τηλεδιάσκεψης η Διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου (ΟΕΒΕ).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας: «Εκ μέρους της ΓΣΕΒΕΕ στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν: ο Πρόεδρος της κ. Γ. Καββαθάς, ο Γενικός Γραμματέα Α. Νικολόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δ. Βαργιάμης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γ. Βαφειαδάκης, οι Νομικοί Σύμβουλοι κκ. Σ. Παπαμιχαήλ και Ν. Δήμας, η Υπεύθυνη Μητρώου κ. Στ. Τσιάμη και τα Επιστημονικά Στελέχη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Α. Αγγελάκης και Λ. Βατικιώτης.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς και οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου αφού εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του συναδέλφου συνδικαλιστή και Ταμία της Ομοσπονδίας Δωδεκανήσου Γιώργου Λάσπου, ενημέρωσαν τα μέλη της ΟΕΒΕ Δωδεκανήσου για τις πρωτοβουλίες και τις διεκδικήσεις της ΓΣΕΒΕΕ αναφορικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία ενίσχυσης των ΜμΕ, τον νέο πτωχευτικό νόμο που τέθηκε σε ισχύ αλλά και για τις αλλαγές που εισάγει το εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Παράλληλα τόνισαν ότι είναι επιβεβλημένη η αύξηση του αριθμού των εμβολιασμένων πολιτών.

Οι συμμετέχοντες από την ΟΕΒΕ Δωδεκανήσου έθεσαν τους προβληματισμούς τους για τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον τουριστικό κλάδο (εστίαση, τουριστικά καταστήματα κτλ), την ανάγκη προώθησης των τοπικών προϊόντων και της τοπικής γαστρονομίας, τις δυσκολίες χρηματοδότησης από τα τρέχοντα προγράμματα, αλλά και την αντιμετώπιση της μαύρης εργασίας σε συγκεκριμένους κλάδους (πχ. ηλεκτρολόγους), ενώ υπογράμμισαν την ανάγκη επέκτασης των εμβολιασμών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος