Γ. Πατούλης: Προσιτές τιμές στη Βαρβάκειο αγορά – Επάρκεια προϊόντων και συνεχείς έλεγχοι (video)

Αυξημένη κίνηση σήμερα Μ. Πέμπτη στη Βαρβάκειο αγορά. Πλήθος κόσμου ψωνίζει για το Πασχαλινό τραπέζι καθώς «οι τιμές είναι προσιτές και υπάρχει επάρκεια αγαθών» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, που βρισκόταν στη Βαρβάκειο αγορά.

Πασχαλινό παραδοσιακό γλέντι για όλους στο Πάρκο Τρίτση

«Γίνονται έλεγχοι και στη Βαρβάκειο αγορά από κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής, βλέπουμε πλήρη επάρκεια των προϊόντων. Στο επίπεδο των τιμών υπάρχει μια μικρή αύξηση από πέρυσι, αλλά ο καταναλωτής μπορεί να βρει πιο οικονομικές τιμές» είπε και πρόσθεσε ότι «το μεγάλο γλέντι για όσους δε θα φύγουν από την Αττική και για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γιορτάσουν το Πάσχα, θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Τρίτση με το Πασχαλινό παραδοσιακό γλέντι για όλους».

ΕΣΕΕ – Μεταξύ 67,70 και 95,20€ το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας οι τιμές για το πασχαλινό τραπέζι είναι «Ισχυρά διογκωμένες» καθώς το κόστος για τα πασχαλινά εδέσματα στο Πασχαλινό τραπέζι υπολογίζεται να κυμανθεί μεταξύ 67,70 και 95,20€.

Ενδεικτικά, αναφέρεται στην έρευνα, ότι οι τιμές στο αρνί αυξήθηκαν το τελευταίο τετράμηνο κατά 17,1%, στα μαρούλια κατά 17,5%, στα αναψυκτικά κατά 19% κλπ.

Προσιτές οι τιμές στην Βαρβάκειο αγορά – Ωράριο λειτουργίας

Ωστόσο, οι τιμές στη Βαρβάκειο αγορά είναι πολύ προσιτές, καθώς όπως ανέφεραν και οι έμποροι κρεάτων της αγοράς, ξεκινούν από 7,90€ και φτάνουν ως 9,90€ όσον αφορά το αρνί και το κατσίκι και οι τιμές για τις συκωταριές κυμαίνονται από 5€ ως 6€.

Η Βαρβάκειος αγορά είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 6:30 μέχρι και 17:30. Οι μόνες μέρες που θα παραμείνει κλειστεί είναι την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος