Lufthansa: «Επενδύσεις στην Ελλάδα όπου επιτυγχάνουμε πληρότητα θέσεων”

Έως το 2020, θα γίνουν επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ, αποκλειστικά προς την κατεύθυνση της εξατομίκευσης και ψηφιοποίησης , ανακοίνωσε ο γερμανικός  όμιλος Lufthansa που δραστηριοποιείται στην χώρα μας με πέντε αεροπορικές εταιρείες ( Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Eurowings).

Για το φετινό καλοκαίρι η Brussels Airlines, πετά πρώτη φορά στην Ρόδο, η Eurowings στην Κάρπαθο, καθώς και νέες πτήσεις της Eurowings θα υπάρχουν από τη Βιέννη προς την Καβάλα και τη Σαντορίνη. Η θυγατρική της SWISS, Edelweiss θα εξυπηρετεί φέτος και τη Ζάκυνθο, ενώ ιδιαίτερα ενισχυμένο είναι το πρόγραμμα των δρομολογίων προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Πωλήσεων, Ελλάδας και Κύπρου του ομίλου Lufthansa, Κωνσταντίνο Τζεβελέκο, το 2016 σημειώθηκε αύξηση των μετακινήσεων από και προς την Ελλάδα σε ποσοστό περίπου 5,6 % σε σύγκριση με το 2015, ενώ για φέτος εκτιμάται ότι θα κινηθεί στο 7 %.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη στρατηγική ανάπτυξη του ομίλου, ο κ. Τζεβελέκος τόνισε: «Στην Ελλάδα επιτυγχάνουμε πληρότητα θέσεων άνω του 80% στις πτήσεις της Lufthansa, ένα ποσοστό που είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό και αποδεικνύει ότι οι στρατηγικές αποφάσεις του Ομίλου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ο γερμανικός αερομεταφορέας προσφέρει έως και 40% χαμηλότερες τιμές στα εισιτήρια Business Class, γεγονός που ενισχύει σημαντικά το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα στην εγχώρια αγορά.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος