#JobDay Παπάγου-Χολαργού

Μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία και στην επιχειρηματικότητα, το #JobDay Παπάγου-Χολαργού, πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 11.00 έως τις 19.00, στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, με ελεύθερη είσοδο για τους επισκέπτες.

Ειδικότερα, το #JobDay Παπάγου-Χολαργού αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον», και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού,  στο Δημαρχείο (Περικλέους 55).

Πρόκειται για μια ημέρα, επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, που περιλαμβάνει επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό, workshop, ομιλίες σχετικά με την επιχειρηματικότητα και παρουσίαση για τα σύγχρονα recruiting trends.

Με τη διενέργεια συνεντεύξεων από τις παρευρισκόμενες επιχειρήσεις, τα workshop, τις ομιλίες, στοχεύουμε στη συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους, στην επικοινωνία και στη δικτύωση όλων των συμμετεχόντων, στην κατανόηση της κοινωνικής και επιχειρηματικής πολυπλοκότητας, στην απόκτηση νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων.

#JobDay Παπάγου-Χολαργού

Αναλυτικότερα, το #JobDay Παπάγου-Χολαργού περιλαμβάνει τις Εταιρικές Συμμετοχές με stand στον «εκθεσιακό χώρο» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, όπου εκπρόσωποι εταιρειών, συμβούλων επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν συνεντεύξεις, να συναντήσουν το κοινό τους,  να ανταλλάξουν απόψεις, να αφουγκραστούν ανάγκες, να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρείας τους.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν Workshop Αναζήτησης Εργασίας
στο «Αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη» σχετικά με την ανάπτυξη εργαλείων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως τεχνικές αναζήτησης εργασίας, ήπιες δεξιότητες στον εργασιακό χώρο, elevator pitch – Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’ και η αξία του Coaching στη λήψη αποφάσεων.

Το Συνεδριακό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας διεξάγεται στην Αίθουσα “Μίκης Θεοδωράκης”, όπου καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ομιλητές θα μιλήσουν για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα και για την επιχειρηματικότητα ως προοπτική.

#JobDay Παπάγου-ΧολαργούΕπιπλέον, πραγματοποιείται παρουσίαση με θέμα Recruiting trends-Σύγχρονες τάσεις στελέχωσης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, που εστιάζει στις σύγχρονες πρακτικές και στους αποτελεσματικούς τρόπους προσέλκυσης και επιλογής ταλαντούχου Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και στις σχετικές προκλήσεις στον τομέα του HRM, με την υποστήριξη του HR Community.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το jobfestival.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος