Eμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Oι τοπικές εμπορικές αγορές σε πρώτο πλάνο (video)

Μία πρωτότυπη παρέμβαση πραγματοποιεί ο Eμπορικός Σύλλογος Αθηνών με στόχο να αναδείξει και να τονώσει τις τοπικές εμπορικές αγορές.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει: Mία σειρά από εξαιρετικής αισθητικής σποτάκια με το χρώμα των διαφορετικών αγορών της πόλης, που προβάλλουν μέλη του συλλόγου που δραστηριοποιούνται σε αυτές, ανέλαβε να δημιουργήσει σε τακτά χρονικά διαστήματα ο Eμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Το πρώτο video που ήδη αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, αναφέρεται στις οδούς Βουκουρεστίου, Βαλαωρίτου, Κριεζώτου και Αμερικής. Θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές όπως το εμπορικό τρίγωνο, η Ομόνοια, η Πατησίων, το Κολωνάκι, το Παγκράτι, η Πλάκα, το Μοναστηράκι κλπ.

Η ενέργεια έχει στόχο να προβάλλει τις επιμέρους εμπορικές περιοχές και να φέρει κοντά τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με τους καταναλωτές. Κύριο θέμα είναι ο “Άνθρωπος” έμπορος και το κατάστημα του. Η ανθρώπινη επαφή, η ευγένεια, ο επαγγελματισμός και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, αποτελούν χαρακτηριστικά που δίνουν ξεχωριστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου και στις δύσκολες αυτές ημέρες οφείλουμε να τα αναδείξουμε.

Οι άνθρωποι του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών σας προσκαλούν στα καταστήματα τους και σας περιμένουν στην είσοδο με χαμόγελο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος