Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Γενική Συνέλευση με στόχους για το μέλλον

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, η τακτική Γενική Συνέλευσή του για το έτος 2022.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ε.Σ.Α.: «Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και υπό την προεδρία ενός εκ των πλέον διακεκριμένων μελών του εμπορικού κόσμου της Αθήνας, της κας Μαριάννας Παγώνη-Σαμούχου, η οποία με το κύρος και την εμπειρία της τίμησε τη Γενική Συνέλευση, εγκρίθηκαν ομοφώνως ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του πεπερασμένου έτους (2021) καθώς και ο προϋπολογισμός του τρέχοντος (2022).

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κύριος Σταύρος Καφούνης αναφέρθηκε στους στόχους του τρέχοντος έτους και περιέγραψε λεπτομερώς τα εγχειρήματα που ο Σύλλογός μας προετοιμάζει για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης ο κύριος Καφούνης δήλωσε: «Εύχομαι ο απολογισμός της επόμενης χρονιάς να έχει μόνο θετικές ειδήσεις για τον εμπορικό κόσμο της πόλης και με υγεία να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Στις πρόσφατες παρεμβάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ήταν η διατύπωση της άποψης ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν εξυπηρετούν, καθώς και η πρότασή του για απορρόφηση του 80% της αύξησης των τιμολογίων ενέργειας, λέγοντας πως «Τελικά η απορρόφηση του 80% της αύξησης των τιμολογίων ενέργειας για τις χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως πρώτος είχε ζητήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, δεν ήταν ουτοπική διεκδίκηση και χαιρόμαστε που έγινε αποδεκτή από την κυβέρνηση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος