Ελβετός επενδυτής έτοιμος να επενδύσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ στη Σερβία

Ο ιδρυτής της ελβετικής εταιρείας συμβούλων GapBridge AG, Μαρκ Κλάπασον, δήλωσε σήμερα στον υπουργό Οικονομίας της Σερβίας Ράντε Μπάστα ότι είναι έτοιμος να επενδύσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ στη Σερβία


Το ενδιαφέρον του για μια μεγάλη επένδυση εκδήλωσε ο Ελβετός επιχειρηματίας, μόλις ο υπουργός Οικονομίας της Σερβίας Ράντε Μπάστα παρουσίασε τα οφέλη των επενδύσεων στη Σερβία. Ο κύριος Μαρκ Κλάπασον ενδιαφέρεται για επενδύσεις σε πράσινα και καφέ πεδία στους τομείς των χρηματοπιστωτικών, τραπεζικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών, των νέων τεχνολογιών και των ακινήτων, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας της Σεβίας.

Ο κ. Μπάστα δήλωσε ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η παγκόσμια κρίση είχε μικρότερο αντίκτυπο στη Σερβία σε σύγκριση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και ο λόγος είναι η πολιτική, μακροοικονομική και χρηματοπιστωτική σταθερότητα της Σερβίας, ανέφερε το Tanjug.

«Η Σερβία αναγνωρίζεται ως ένας καλός και αξιόπιστος εταίρος», δήλωσε ο κ. Μπάστα, προσθέτοντας ότι στο χαρτοφυλάκιο ιδιωτικοποιήσεων του Υπουργείου Οικονομίας υπάρχουν 58 εταιρείες που αποτελούν μια καλή ευκαιρία για επενδύσεις από πιθανούς Ελβετούς εταίρους.

Πηγή: politika.rs

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος