Ανακύκλωση iPhone με ανταμοιβή – Βήμα βήμα η διαδικασία

Τη δυνατότητα επιστροφής και άμεσης ανταμοιβής για τη συσκευή τους iphone συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας ανακοίνωσαν η iStorm, η αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Quest και η Green Panda, η ελληνική start-up για την ασφαλή πώληση και ανακύκλωση ενός έξυπνου κινητού, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για το σκοπό αυτό.

Όπως ανακοινώθηκε, από εφέτος τον Ιούλιο, οι χρήστες iPhone μπορούν να επιστρέψουν τη συσκευή τους σε ένα κατάστημα iStorm ή σε ένα Green Panda ATM και να κερδίσουν στη στιγμή voucher μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αξιολόγηση της συσκευής τους για μελλοντικές αγορές. Η εκάστοτε προσφορά προκύπτει με βάση το μοντέλο και τη φυσική κατάσταση της συσκευής και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 600 ευρώ για τα πιο πρόσφατα μοντέλα.

Βήμα βήμα η διαδικασία

  • Με μία επίσκεψη σε ένα από τα 7 καταστήματα iStorm σε Αθήνα, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, ο καταναλωτής λαμβάνει απευθείας προσφορά για το iPhone που θέλει να διαθέσει προς πώληση.

  • Με μία επίσκεψη σε ένα από τα 28 Green Panda ATM στην Αττική, ο καταναλωτής λαμβάνει απευθείας προσφορά για το iPhone που επιθυμεί να διαθέσει, βάσει της αξιολόγησης που υλοποιείται αυτόματα από το ATM.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Trade & Upgrade» της iStorm, το οποίο υλοποιείται και υποστηρίζεται πλήρως από την Green Panda. Όπως αναφέρεται, εφαρμόζοντας στην πράξη ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας, η Green Panda και η iStorm φιλοδοξούν να προσφέρουν στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες καινοτόμες, εύκολες και ασφαλείς λύσεις πώλησης ή ανακύκλωσης ενός iPhone, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste).

Επιπλέον, η iStorm μέσα από αυτήν τη στρατηγική συνεργασία με την Green Panda, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίσουν άμεσο όφελος από το παλιό τους iPhone και να αποκτήσουν εύκολα και σε προνομιακή τιμή νέο iPhone, προσφέροντας ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Ανακύκλωση iPhone με ανταμοιβή – Βήμα βήμα η διαδικασία

Η Green Panda ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2020 και είναι η πρώτη ελληνική recommerce start-up που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πουλήσουν ένα έξυπνο κινητό και να λάβουν χρήματα στη στιγμή ώστε αυτό να αποκτήσει ξανά ζωή ή να ανακυκλώσουν ένα παλιό κινητό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste).

H iStorm είναι η μοναδική αλυσίδα λιανικής πώλησης Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα και την Κύπρο, με εννιά καταστήματα. H εταιρεία iStorm ΜΑΕ ανήκει στον Όμιλο Quest.


Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος