ΑΣΕΠ: 76 μόνιμες προσλήψεις σε 9 φορείς του Δημοσίου – Δείτε την προκήρυξη

Προκήρυξη (4Κ/2021) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 76 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ φορείς εξέδωσε ο Α.Σ.Ε.Π. και συγκεκριμένα

στον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών & Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), στο Επιμελητήριο Άρτας, στο Επιμελητήριο Εύβοιας, στο Επιμελητήριο Λάρισας, στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, στο Κατάστημα Κράτησης Δράμας (Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη), στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ., στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στην Υπηρεσία Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Γ.Γ.Τ.Τ. – Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης).

Δείτε την προκήρυξη (Φ.Ε.Κ. 20/22.4.2021/τ. ΑΣΕΠ)

Οι ειδικότητες ανά βαθμίδα εκπαίδευσης:

ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού

ΠΕ Γεωπόνων

ΠΕ Εγκληματολόγων

ΠΕ Επικοινωνίας και ΜΜΕ

ΠΕ Ιατρών Ειδ. Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής

ΠΕ Ιατρών Ειδ. Ψυχιατρικής

ΠΕ Κοινωνικής Εργασίας

ΠΕ Κοινωνιολόγων

ΠΕ Κτηνιάτρων

ΠΕ Μεταφραστών Διερμηνέων

ΠΕ Μουσειολόγων

ΠΕ Οδοντιάτρων

ΠΕ και ΤΕ Πληροφορικής

ΠΕ Πληροφορικής Ειδικ. Σχεδιασμού και Εφαρμογών

ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων

ΠΕ Ψυχολόγων

ΤΕ Βιβλιοθηκονομίας

ΤΕ και ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού

ΤΕ Μηχανικών Ειδ. Ηλεκτρολόγων

ΤΕ Μηχανικών Ειδ. Ηλεκτρονικών

ΤΕ Υγείας Πρόνοιας Ειδ. Κοινωνικής Εργασίας

ΤΕ Υγείας Πρόνοιας Ειδ. Νοσηλευτικής

ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων

ΔΕ Νοσηλευτικής

ΔΕ Οδηγών

ΔΕ Προσωπικού Η/Υ

ΔΕ Τεχνικού Ειδ. Ηλεκτρολόγου

ΔΕ Τεχνικού Ειδ. Ηλεκτρονικού

ΔΕ Τεχνικού Ειδ. Μαγείρων

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 11 Μαΐου 2021 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 26 Μαΐου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Τέλος υπενθυμίζεται ότι στις 20 Μαΐου λήγει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ