Ανοικτά – προαιρετικά τα καταστήματα την Κυριακή 11 Ιουλίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε συμφωνία με το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ανακοινώνει ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00’ έως 18:00’.

Ο ΕΣΑ τονίζει πως: «Οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αναμένουν το καταναλωτικό κοινό να καλύψει τις ανάγκες του επιλέγοντας από μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε πολύ χαμηλές τιμές, πραγματοποιώντας τις αγορές του σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον».

Επίσης ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, έκανε γνωστό πως: «Η Ελένη Πρωτογέρου, πρόεδρος του ΣΕΕΑΑ και μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, συναντήθηκε με τον Γ.Γραμματέα Εμπορίου & Καταναλωτή κύριο Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, παρόντος του Κωνσταντίνου Μαραγκού προέδρου του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την αγορά και συνεχίστηκε με ειδική αναφορά στα προβλήματα του κλάδου των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, όπως θέματα πολυεθνικών εταιρειών, ανταγωνισμού, ηλεκτροκίνησης και ηλεκτρονικού εμπορίου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος