Άδ. Γεωργιάδης: 534 ευρώ για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Επίδομα ύψους 534 ευρώ για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές θα δοθεί εκτάκτως από την κυβέρνηση, γνωστοποίησε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωί.

Συγκεκριμενα δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν είναι δυνάμενες να λειτουργήσουν όπως πριν, μπορούν να βάζουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως τρεις μήνες οι εργαζόμενοι 534 ευρώ το μήνα έκτακτο επίδομα από το κράτος».

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κράτος να αφήσει κανέναν αβοήθητο. Όλα όσα καταστράφηκαν, όλα θα φτιαχτούν. Εγώ, για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου έκλεισα ήδη διακοπές στη Ρόδο και τη Ρόδο θα τη στηρίξουμε, δε θα αφήσουμε τη ρόδο να πάθει ζημιά πραγματική από αυτή την πυρκαγιά. Θα πάμε φέτος όλοι στη Ρόδο για να δείξουμε ότι το νησί μας παραμένει πάρα πολύ όμορφο και το τουριστικό του προϊόν παραμένει πάρα πολύ ισχυρό».

Σημειώνεται ότι ανάλογο επίδομα προβλεπόταν και κατά την περίοδο της πανδημίας, πάλι για τους εργαζόμενους των πληγεισών επιχειρήσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος