Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσ/νίκη: 37χρονη κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της τη χτύπησε και της αφαίρεσε χρήματα

Σ΄ ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτήν τη φορά στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, 37χρονη κατήγγειλε τον 39χρονο πρώην σύντροφό της ότι τη χτύπησε και της αφαίρεσε χρήματα. Ο 39χρονος εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Στις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας, η 37χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Τούμπας-Τριανδρίας και κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και ληστεία.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ERTNEWS, ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι ο 39χρονος μέσα στο σπίτι της, την χτύπησε, της προκάλεσε σωματικές βλάβες, ενώ με απειλή τής αφαίρεσε 100 ευρώ.
 
Στο κινητό τηλέφωνο της 37χρονης εγκαταστάθηκε η εφαρμογή Panic Button, αρνήθηκε να μεταφερθεί σε ασφαλές χώρο διαμονής, ενώ με περιπολικό της αστυνομίας μεταφέρθηκε στο σπίτι της, στην Τριανδρία.
 
Ο φερόμενος ως δράστης, αναζητήθηκε από την αστυνομία αλλά δεν έχει ακόμη εντοπιστεί για να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ από 7 έως 13 Απριλίου, έγιναν 586 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και χορηγήθηκε σε 95 γυναίκες θύματα, η εφαρμογή του Panic Button.

Συνολικά οι αστυνομικές υπηρεσίες, διαχειρίστηκαν 367 περιστατικά, για τα οποία πραγματοποιήθηκαν 232 συλλήψεις, ενώ παράλληλα μεταφέρθηκαν 3 θύματα σε δομή με όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας και 11 θύματα σε ιατροδικαστή ή νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος