Ν. Κακλαμάνης στο ΕΡΤnews: Το βράδυ τον εκλογών η βάση της μεγάλης πατριωτικής παράταξης θα δώσει αποστομωτική απάντηση

«Η βάση αυτής της μεγάλης λαϊκής πατριωτικής παράταξης, όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών θα δώσει αποστομωτική απάντηση προς φίλους, προς άσπονδους φίλους και προς αντιπάλους. Και θυμηθείτε τη βραδιά που σας το λέω» δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης στην εκπομπή του ΕΡΤnews PRESS TALK και τον Απόστολο Μαγγηριάδη.

Για τον Αλέξη Τσίπρα και ένα είναι ο αντίπαλος που προτιμά η ΝΔ, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε με νόημα: «Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να φοβάται μόνο τον κακό της εαυτό. Κανέναν άλλον απολύτως. Είναι και η δική μου άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο αντίπαλος που χρειάζεται. Από κει και πέρα ο Αλέξης Τσίπρας έφτιαξε ένα εντός κι εκτός εισαγωγικών “καινούριο κόμμα”, γιατί εγώ θέλω να δω ποια μορφή θα πάρει τελικώς στελεχιακά το κόμμα».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο δημιουργία κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά δήλωσε πως στεναχωρήθηκε όταν διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία καθώς είχε συμπορευθεί πολιτικά και φιλικά με τον πρώην πρωθυπουργό, ωστόσο τόνισε ότι εάν δημιουργήσει κόμμα θα αντιπαρατεθεί μαζί του γιατι είναι υποχρεωμένος να στηρίξει την παράταξή του.

«Όταν διεγράφη ο Αντώνης δημόσια όπως ενθυμείστε, είπα ότι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Και αν μπορούσα να είχα προλάβει και από τις δύο πλευρές θα το είχα κάνει. Στεναχωρήθηκα πολύ». Σίγουρα σας λέω ότι και πάλι θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ, αλλά εξίσου ξεκάθαρα σας λέω ότι αν γίνει πράξη θα αντιπαρατεθώ μαζί του. Θεωρώ ότι είναι λάθος  Είμαι υποχρεωμένος να στηρίξω το κόμμα.»

Ερωτηθείς εάν θα πάρει κόσμο από τη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πολύ λιγότερο απ όσο πιστεύουν κάποιοι».

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος