Βίντεο – Social Stories: «Το Βραχιόλι της φωτιάς» – Η σειρά του 1 εκατ. προβολών σε μια εβδομάδα στο ERTflix

Για την εκπομπή του ERTNEWS TV «Επτά», ετοιμάσαμε ένα social stories βίντεο, βασισμένο στις αντιδράσεις των τηλεθεατών στο Twitter (μοντάζ: Θάνος Λάγιος)

Ένα βραχιόλι και ένα μωρό που γεννιέται μέσα στη φωτιά, συνθέτουν την έναρξη ενός μεγάλου και βασανιστικού οδοιπορικού μιας εβραϊκής οικογένειας μεταξύ του 1917 και του 1962.

«Το βραχιόλι της φωτιάς» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Γκικαπέππας και το σενάριο είναι των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου.

Για την εκπομπή του ERTNEWS TV «Επτά», ετοιμάσαμε ένα social stories βίντεο, βασισμένο στις αντιδράσεις των τηλεθεατών στο Twitter (μοντάζ: Θάνος Λάγιος).

Το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας «ζωντανεύει» στη μικρή οθόνη.

Ένα νέο ρεκόρ, ύστερα από εκείνο της θέασης στο ERTFLIX, σημείωσε η χθεσινή πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ1 «Το βραχιόλι της φωτιάς», αναδεικνύοντας τη δημόσια τηλεόραση πρώτη στον πίνακα τηλεθέασης πάνω απ’ όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα στη ζώνη μετάδοσης του διπλού επεισοδίου.

Η νέα δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ, «Το βραχιόλι της φωτιάς», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου.

Στη νέα καθηλωτική σειρά πρωταγωνιστεί ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Σπύρος Σταμούλης, Μιχάλης Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, ενώ την πρωτότυπη μουσική τίτλων τέλους υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

«Το βραχιόλι της φωτιάς», μέσα από οχτώ επεισόδια, μεταφέρει στη μικρή οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας Εβραίων. Μας ταξιδεύει στις αρχές του 20ού αιώνα, σε μια εποχή με αλλεπάλληλες συγκρούσεις, δυνατούς έρωτες και ανελέητες… φωτιές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος