Βίντεο – Social Stories: Όταν το Twitter «υποκλίθηκε» στον Μίλτο Τεντόγλου και τα… παπούτσια του

Στην εκπομπή του ERTNEWS TV «Επτά», παρουσιάστηκε ένα social stories βίντεο, βασισμένο στις αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter

Παγκόμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος μετά από ακύρωση για… τα παπούτσια επιφύλασσε την προηγούμενη εβδομάδα η αγωνιστική δραστηριότητα (και υπεροχή) για τον σπουδαίο αθλητή μας, Μίλτο Τεντόγλου.

Για την εκπομπή του ERTNEWS TV «Επτά», ετοιμάσαμε ένα social stories βίντεο, βασισμένο στις αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter (μοντάζ: Κωνσταντίνος Αντωνίου).

Συγκεκριμένα, η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου ακύρωσε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο του Μίλτου Τεντόγλου για… παράτυπα παπούτσια!

Ο Μίλτος Τεντόγλου… πέταξε στα 8.40 στο μίτινγκ του Τορούν σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στο 2023, ωστόσο η επίδοσή του θεωρήθηκε άκυρη από τη World Athletics για «παράτυπα παπούτσια».

Φορώντας έναν άλλο χρωματισμό, του ίδιου μοντέλου παπουτσιού που είναι κατάλληλο για άλματα εις μήκος «πέταξε» χθες, λίγες ώρες μετά την ακύρωση, στο 8,41 μ., σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Εκτός από την κατάρριψη του ρεκόρ και την σκόνη που άφησε στο σκάμα, ο Έλληνας αθλητής έδειξε ταυτόχρονα ότι δεν πτοείται από τις unfair πρακτικές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος