Βίντεο – ΗΠΑ: Η στιγμή που παρουσιάστρια ειδήσεων παθαίνει εγκεφαλικό «στον αέρα»

Array

Αιφνιδίασε προ ημερών η παρουσιάστρια ειδήσεων Julie Chin από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του δελτίου ειδήσεων και η ενώ προλόγιζε ένα ρεπορτάζ για την αποστολή Artemis 1 της NASA στη Σελήνη, κατάλαβε πως δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξεις.

Ακολούθως προχώρησε στο μετεωρολογικό δελτίο ζητώντας κατανόηση από τους τηλεθεατές. «Συγγνώμη, κάτι συμβαίνει με μένα σήμερα το πρωί και ζητώ συγγνώμη από όλους», είπε και συνέχισε: «Ας προχωρήσουμε και ας πάμε στη μετεωρολόγο Annie Brown».

Η ίδια όπως αναμενόταν δεν επέστρεψε στη συνέχεια του δελτίου, ενώ ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο. Eίχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Το επεισόδιο φάνηκε να εμφανίστηκε από το πουθενά. Ένιωθα υπέροχα πριν από την εκπομπή μας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα. Πρώτον, έχασα μερικώς την όρασή μου στο ένα μάτι. Λίγο αργότερα, το χέρι μου μούδιασε», εξιστόρησε μετά το συμβάν στα social media η ίδια.

Εξήγησε ότι ήταν καλά στην υγεία της και ότι ο γιατρός πίστευε πως έπαθε «την αρχή ενός εγκεφαλικού, όχι όμως ένα πλήρες εγκεφαλικό».

Η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι ένιωθε καλά πριν από τη μετάδοση, όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξαφνικά αλλά και γρήγορα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος