Βικτώρια Χίσλοπ στην ΕΡΤ: «Είμαι Ελληνίδα, εδώ είναι το σπίτι μου» – Αποκαλύψεις για τη σειρά «Καρτ Ποστάλ» (video)

Στην εκπομπή «Στουντιο 4» ήταν καλεσμένη η συγγραφέας Βικτώρια Χίσλοπ, στα βιβλία της οποίας, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» βασίζεται η νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Καρτ Ποστάλ», σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου, η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 23:00. Η ίδια έκανε αποκαλύψεις για τη σειρά.

«Είμαι Ελληνίδα, εδώ είναι το σπίτι μου», είπε η συγγραφέας, υπενθυμίζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα, αλλά και το πως για την ίδια αποτελεί μονίμως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. «Ήρθα στην Ελλάδα πρώτη φορά στα 17 με τη μητέρα μου και την αδερφή μου» είπε ακόμα, εξιστορώντας την πρώτη της επαφή με τη χώρα.

«Οι Έλληνες δεν μοιάζουν καθόλου με τους Άγγλους. Οι Έλληνες είναι πιο ενθουσιώδεις» πρόσθεσε, λέγοντας πως πλέον στην Αγγλία η ίδια νιώθει ξένη. «Αγόρασα σπίτι στην Ελλάδα, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης» είπε ακόμα.

Μεταξύ άλλων, η Βικτώρια Χίσλοπ επισήμανε ότι την ενοχλεί η συνήθεια των Ελλήνων να καπνίζουν, ωστόσο αποκάλυψε ότι και η ίδια οδηγεί σαν Έλληνας. «Βρίζω κι εγώ» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η συγγραφέας στις 17 Ιουλίου του 2020, έλαβε τιμητικά την ελληνική υπηκοότητα, από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με Προεδρικό Διάταγμα.

Οι πατάτες φούρνου της Βικτώρια Χίσλοπ

Για τη στήλη της εκπομπής «Εσύ πώς το φτιάχνεις;», η συγγραφέας μαγείρεψε πατάτες στο φούρνο, χρησιμοποιώντας μόνο μισό κιλό πατάτες, λάδι, αλάτι και πιπέρι. (Η συνταγή με την εκτέλεσή της, υπάρχει στο βίντεο παραπάνω).

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος