Σμαράγδα Καρύδη: Μου δημιουργεί άγχος το να παίζω στο θέατρο

Για τα παιδικά της χρόνια, τις συνήθειές της, τα άγχη της, το «Παρά 5’», τις νέες της δουλειές αλλά και πολλά ακόμα μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή Στούντιο 4 η Σμαράγδα Καρύδη.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο δήλωσε ότι το τελευταίο της προκαλεί το μεγαλύτερο άγχος, αφού όπως είπε «Το να παίζω στο θέατρο εμένα μου δημιουργεί άγχος. Επειδή δεν μπορώ να το ελέγξω, επειδή είναι live. Ενώ στη σειρά που κάνω τώρα, έχει πάρα πολλή ταλαιπωρία, πάρα πολύ κούραση, είναι 10ωρο, τρέχουμε από δω κι από κει. Όλη αυτή η ταλαιπωρία δεν έχει του ζωντανού το άγχος. Είναι άλλο πράγμα».

Στο ξεκίνημα της καριέρας της έπαιρνε μόνο δραματικούς ρόλους. Η κα. Καρύδη μίλησε για το πως κατάφερε να πάρει τον πρώτο της ρόλο σε κωμωδία, κάτι που η ίδια ήθελε πολύ «Άρχισα να λέω παντού ότι εγώ θέλω να κάνω κωμωδία. Κάποιος θα το ακούσει. Έτσι λοιπόν πήγαινα σε εκπομπές και έλεγα θέλω να κάνω κωμωδία. Εγώ δεν τα θέλω αυτά, έλεγα θέλω να κάνω κωμωδία. Και με βλέπει ο Χρήστος Ευθυμίου ο συγχωρεμένος και με παίρνει και μου λέει έχω να σου προτείνω ένα ρόλο που κανονικά δεν θα σου πρότεινα ποτέ, αλλά σε είδαμε ότι έλεγες πως θέλεις να κάνεις κωμωδία και έχω αυτό στο θέατρο. Και όντως μου πρότεινε ένα ρόλο για την πρώτη του σκηνοθεσία».

Η κα. Καρύδη μοιράστηκε και μια ιστορία από την εποχή που συμφώνησε να πάρει μέρος στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς “Στο Παρά Πέντε”, δείχνοντας τον ενθουσιασμό που είχε νιώσει «Ακύρωσα άλλη δουλειά, είπα αυτό είναι καταπληκτικό. Δεν γίνεται να μην το κάνω…Δεν είχα υπογράψει. Ευτυχώς είχα συμφωνήσει στα λόγια και μάλιστα έχω να σας πω ότι στο “Στο Παρά Πέντε” έκλεισα με λιγότερα λεφτά».

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος