Ρεκόρ Γκίνες: Έλληνας αθλητής το κατέρριψε με… κάμψεις – Η άσκηση που προτείνει μιλώντας στην ΕΡΤ

«Πάντα γυμνάζομαι αλλά ακριβώς επειδή κάνουμε μια δουλειά γραφείου πρέπει να γυμναζόμαστε επίσης. Οπότε είχα τη δουλειά μου γραφείου και γυμνάζομαι στον ελεύθερό μου χρόνο. Σε κάποια στιγμή έφτασα να γυμνάζομαι αρκετά ώστε να μπορούσα και να σκεφτώ ότι θα μπορούσα πιθανότατα να σπάσω ένα παγκόσμιο ρεκόρ», επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Prime” με τον Ηλία Σιακαντάρη, ο έλληνας αθλητής Γιώργος Κοτσιμπός, μετά και το ρεκόρ Γκίνες που κατέρριψε με… κάμψεις.

Ενώ πρόσθεσε, προτείνοντας μια απλή άσκηση:

«Αν μόνος σου στο σπίτι και χωρίς βάρη κάνεις μερικά πους απς 20 – 30 την ημέρα και μονόζυγο, τότε καλύπτεις ένα ευρύ φάσμα. Δηλαδή ουσιαστικά κάνεις μια ολοκληρωμένη γυμναστική. Αν κάποιος μπορέσει να βρει 20 με 30 λεπτά κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα από τον χρόνο του -που σίγουρα έχουμε αυτόν τον χρόνο για τον εαυτό μας- μπορεί να παραμείνει υγιής.

Και σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο μια προσεγμένη διατροφή. Εκεί είναι που τα χαλάμε όλοι μας. Μια ισορροπημένη -ας το πούμε- διατροφή».

Σημειώνεται ότι ο ο ίδιος είναι 45 ετών, δημόσιος υπάλληλος, διευθυντής πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου.

Όλα όσα είπε στην ΕΡΤ, εδώ:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος