Οι ABBA έπειτα από 40 χρόνια απουσίας επιστρέφουν

Οι ABBA, ένα από τα πιο επιτυχημένα pop groups όλων των εποχών, έπειτα από 40 χρόνια απουσίας επιστρέφουν με μιά ‘πρωτότυπη’ ψηφιακή συναυλία που θα δώσουν οι Agnetha, Björn, Benny & Anni-Frid live μαζί με μια μπάντα 10 μουσικών, στις 27 Μαΐου του 2022. Επίσης, οι ABBA επιστρέφουν και με το νέο studio album τους “Voyage”.

Για τη συναυλία αυτή έχουν δημιουργηθεί ψηφιακοί χαρακτήρες των ABBA, μετά από πολλές εβδομάδες και μήνες με τεχνικές πρόβες motion-capture τεχνολογίας, τόσο με τη συμμετοχή και των τεσσάρων μελών της μπάντας, όσο και της ομάδας της Industrial Light & Magic τεχνολογικής εταιρείας-με δυναμικό 850 ατόμων!

Σήμερα, 40 χρόνια μετά το τελευταίο studio album των ABBA με τίτλο “The Visitors”, οι ABBA όχι μόνο έχουν ηχογραφήσει δυο νέα τραγούδια, τα ‘I Still Have Faith In You’ & ‘Don’t Shut Me Down’, αλλά έχουν ηχογραφήσει & ένα ολόκληρο νέο album. Το album ηχογραφήθηκε στο studio του Benny στη Στοκχόλμη και θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2021.

Βρείτε και ακούστε τα δύο singles ψηφιακά εδώ:

https://abba.lnk.to/VoyageSinglesGREPR

To music video για το ‘I Still Have Faith In You’ είναι σε σκηνοθεσία Shynola.

Το ABBA Voyage θα ξεκινήσει στις 27 Μαίου 2022 στην ABBA arena χωρητικότητας 3.000 ατόμων, στο Queen Elizabeth Olympic Park, του Λονδίνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος