Ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις μιλά στην ΕΡΤ – Ποια τα μυστικά της επιτυχίας του

Το απόλυτο 20αρι σε όλα τα μαθήματα των Πανελληνίων εξετάσεων πέτυχε ο Φίλιππος Φούφας, εξασφαλίζοντας μια θέση με διακρίσεις στη Νομική. Το μυστικό του, όπως το αποκαλύπτει ο ίδιος στην ΕΡΤ: Σωστός προγραμματισμός, πειθαρχία και συστηματικό διάβασμα.

«Ασφαλώς δεν περίμενα να συγκεντρώσω 20.000 μόρια ήλπιζα ότι ειχα πάει καλά αλλα δεν θα μπορούσα να περιμένω τόσο καλους αισθάνθηκα πολύ χαρά αγαλλίαση που έφυγε αυτό το βάρος από πάνω μου γιατί είναι ένα βάρος που κουβαλάει ένας μαθητής για 2 χρόνια συνεχόμενα» δήλωσε ο νεαρός που αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Τα γραπτά του Φίλιππου βαθμολογήθηκαν με 100 στα 100 και από τους 8 βαθμολογητές. Ο σωστός προγραμματισμός και το συστηματικό διάβασμα ήταν αυτό που τον βοήθησε να πετύχει τον στόχο του.

Παρά την επιτυχία του δεν δίστασε να πει ότι η «το σύστημα των πανελλαδικών είναι σκληρό απαιτεί πειθαρχία πολύ επιμονή πολύ συνέπεια αυτά είναι τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας αν θέλετε».

Ο ίδιος διάλεξε τη Νομική Αθήνας για να ξεκινήσει τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο. Ο 18χρονος Φίλιππος έχει πολλά όνειρα. Μόλις ολοκληρώσει τη Νομική θα ήθελε να συνεχίσει με μεταπτυχιακές σπουδές είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Ρεπορτάζ: Ελίνα Κολύβα | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος