Για την παράδοση των μαγείρων στην οικογένειά του, την απώλεια του πατέρα του και την επιτυχημένη πορεία του μέχρι τη διάκριση με αστέρι Michelin μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Στούντιο 4 ο Λευτέρης Λαζάρου.
Για τα παιδικά του χρόνια και την απώλεια του πατέρα του, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 16 χρονών, μίλησε ο γνωστός σεφ.
Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το επάγγελμα του ναυτικού εξήγησε ο σεφ Λαζάρου, αλλά και το γιατί αποφάσισε να σταματήσει.
Μίλησε επίσης για τη μεγάλη διάκριση με το αστέρι Michelin αλλά και τη στιγμή που έμαθε ότι έχει κερδίσει.
Ο σεφ Λαζάρου ολοκλήρωσε τη συνέντευξη ετοιμάζοντας λαβράκι σεβίτσε με πουρέ σελινόριζας και ντοματίνια στην κουζίνα του Στούντιο 4.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος