Μαρία Σολωμού στην ΕΡΤ: Άκουσα να λένε «πώς είναι έτσι η Σολωμού, σαν σκαμπό είναι…»

«Νιώθω εύκολος στόχος, περιμένουν να δουν τι θα πω για να το κάνουν θέμα» επισήμανε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, αναφερόμενη στην δημοσιότητα που παίρνουν όσα λέει στην διαδικτυακή εκπομπή της. «Νόμιζα ότι μόνο με σιχαίνονται, πήρα χαρά από τα θετικά μηνύματα» πρόσθεσε σχετικά η ίδια.

Η γνωστή ηθοποιός διευκρίνισε τη δήλωσή της για την αεροπορική εταιρία και τον σκύλο της. «Δεν είμαι τρελή, δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου μου» είπε ακόμη.

«Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου. Πουθενά δεν μου το έχουν ζητήσει και δεν ξέρω, αν φταίει επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Σε κανένα φίλο μου ποτέ δεν ζήτησαν. Αν μου το είχαν ζητήσει θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα. Σε άλλη εταιρία δεν μου έχουν ζητήσει ούτε ταυτότητα, εγώ πετάω δύο χρόνια, κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και δεν μου ζήτησαν ποτέ ταυτότητα. Με χαιρετάνε στον έλεγχο», είπε.

Ενώ πρόσθεσε: «Τώρα πέταξα με άλλη εταιρία, κακώς δεν είχα το βιβλιάριο του σκύλου μαζί, αλλά δεν είχε και μια υποσημείωση. Φάουλ δικό μου. Ο τρόπος όμως, που αντιμετωπίζεις μια κρίση είναι πολύ σοβαρός. Το ότι δεν βγαίνει κάποιος υπεύθυνος να μου μιλήσει και περιμένω ένα τέταρτο και έρχονται με ύφος.. όχι, όχι. Τσακώθηκα στο αεροδρόμιο».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την οργάνωση και τις διακοπές της. «Θέλω να είμαι συνέχεια ευτυχισμένη» είπε.

«Η σχέση για εμένα δεν είναι ό,τι για τους υπόλοιπους, είναι ελευθερία» τόνισε, μιλώντας για τις σχέσεις.

Σχετικά με όσα την ενοχλούν και την ευχαριστούν σε μια σχέση, είπε: «Η έλλειψη σεβασμού με ενοχλεί σε μια σχέση».

«Άκουσα να λένε: ”Πώς είναι έτσι η Σολωμού, σαν σκαμπό είναι”» ανέφερε ως προς το πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα και όσα λένε για την ίδια.

Αναφερόμενη στις γυναίκες, παραδέχτηκε: «Κοιτάζω γυναικεία πόδια». Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Εγώ από πάντα έχω έρωτα με τις γυναίκες. Εγώ κάθομαι δηλαδή, και με φίλο μου και κοιτάμε. Κοίτα τι όμορφο πρόσωπο. Κοίτα τι όμορφα πόδια. Έχω έρωτα με τα πόδια εγώ. Κοιτάω τις γυναίκες στα πόδια. Εγώ κοιτάω τις γυναίκες πάρα πολύ και μου αρέσει η ωραία γυναίκα.Έχω ένα όριο περίεργο στο τι πάει να πει προκλητικό και τι όχι».

«Το φλερτ στο Instagram είναι αδιανόητα κακό» είπε, αναφορικά με το πώς κάποιοι προσεγγίζουν τους άλλους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήμουν πλάτη-πλάτη με τον Τομ Χανκς και δεν τον είδα» εξιστόρησε η Μαρία Σολωμού.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος