Λάκης Γαβαλάς στην ΕΡΤ: «Εισαγγελείς μου είπαν ότι ήμουν στο στόχαστρο, έπρεπε να μπω φυλακή»

«Στη φυλακή έκλαψα από το πείσμα και την αδικία για την αδερφή μου, που ήταν κι εκείνη μέσα χωρίς να φταίει σε τίποτα» είπε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4 και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Εγώ δεν ήμουν εργοδότης. Εγώ ήμουν ένας από την αλυσίδα των 300 ατόμων και παρόλο που ήξερα ότι μερικοί από αυτούς από πίσω μου κάνανε διαπλοκές, έλεγα δεν πειράζει, ακόμη και στις μεγάλες πολυεθνικές γίνεται αυτό το πράγμα» είπε στην ΕΡΤ ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, σχετικά με τα νομικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Ο κ. Γαβαλάς συνέχισε λέγοντας «Θεωρώ ότι είμαι ένας από τους ανθρώπους της μόδας που έχει πληρώσει τα περισσότερα χρήματα εγγεγραμμένα στο ελληνικό δημόσιο» , ενώ αναφερόμενος στο ίδιο θέμα τόνισε ότι «εισαγγελείς εν αποστρατεία μου λένε ότι ήσουνα στο στόχαστρο. Έπρεπε να μπεις, μπήκα, σκασίλα μου!»

Όσον αφορά το αν οι δικαστικές του περιπέτειες έχουν φτάσει στο τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Τελειώσαμε με τα πάντα, δεν οφείλω τίποτα στο δημόσιο» , «έχω δώσει κτίρια και σπίτια σε κάποιους ανθρώπους όπως είναι οι αδελφές μου, για να μπορούν να ζουν καλά, έχουν παιδιά, ενώ εγώ κάνω ένα ωτοστόπ αύριο και πάω στη Γαστούνη» πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά στην ΕΡΤ και το ΣΤΟΥΝΤΙΟ4:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος