Ιωάννης Παπαζήσης στην ΕΡΤ: Νοίκιαζα το σπίτι του Τάκη Ζαχαράτου

Array

Για το ξεκίνημα του, τις μεγάλες κινηματογραφικές του επιτυχίες, τις δύσκολες οικονομικές του στιγμές και την τυχαία γνωριμία του με τον ηθοποιό Τάκη Ζαχαράτο αναφέρθηκε ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης στην ΕΡΤ και το ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης αναφέρθηκε για το ξεκίνημά του και τη δύσκολη πορεία του: «Το θέμα δεν είναι που φτάνεις αλλά από που ξεκινάς. Η απόσταση που θα διανύσεις στη ζωή σου χαράσσεται μέσα σου. Η απόσταση που διανύσαμε στη ζωή μας έχει πόνο, ξενύχτια, πείνα. Όταν βλέπεις το μεγαθήριο που βάζεις στη δουλειά μας στην Επίδαυρο να είναι γεμάτη και να σας χειροκροτεί λες στον εαυτό ”ναι ρε μάγκα κάτι κατάφερες”».

Για τις μεγάλες κινηματογραφικές του επιτυχίες, οι οποίες όμως δεν του παρείχαν ικανοποιητικό εισόδημα για να ζήσει αποκάλυψε: «Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά το όνειρό μου ήταν να κάνω μόνο σινεμά και θέατρο. Έκανα τέσσερις ταινίες, ξεκίνησα να κάνω θέατρο. Η τέταρτη ταινία που έκανα έκανε τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία σε όλη την Ελλάδα. Με σταματούσε ο κόσμος, τα παιδιά για φωτογραφία και εγώ δεν μπορούσα να ζήσω. Όλα αυτά που είχα κάνει μου είχαν δώσει μάξιμου στα 2 χρόνια 5 με 10 χιλιάρικα».

Ενώ πρόσθεσε: «Ήμουν σταρ από τα Lidl. Είναι τρελό να σε σταματάνε στο δρόμο να με φωτογραφίσουν και εσύ να λες ”τώρα από που θα ζητήσει λεφτά να ζήσω”;… Έπεσα σε αυτό που λένε τηλεόραση. Τότε όταν έκανες τηλεόραση έτρωγες μεγάλο Χ από κάτι άλλο. Έτσι έφαγα και εγώ Χ από το σινεμά και το θέατρό».

Για τη στήριξη που έλαβε από τους γονείς του και την τυχαία γνωριμία του με τον ηθοποιό Τάκη Ζαχαράτο ανέφερε: «Μου έστελνε ο πατέρας μου 150 ευρώ κάθε Παρασκευή. Την Κυριακή το πρωί δεν υπήρχαν. Το σπίτι που νοίκιαζα στην Αθήνα ήταν του Τάκη Ζαχαράτου. Έψαχνα σπίτι. Η κοπέλα μου έμενε κοντά στο σπίτι του Ζαχαράτου. Πηγαίνω να δω το σπίτι και χτυπάω και βλέπω τον Τάκη. Λέω στο Τάκη χαμένος ”συγγνώμη… το σπίτι”, ”το πήρες” μου λέει. Μια σχέση υπέροχη. Είχα γνωρίσει τη μαμά του, είχε γνωρίσει τη μαμά μου. Είναι από τις πιο ευλογημένες συναντήσεις της ζωής μου».

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούσε στον έρωτα σε μικρότερη ηλικία είπε χαριτολογώντας: «Όταν ήμουν ερωτευμένος στα 18 μου κρεμιόμουν από τα παράθυρα για να εντυπωσιάσω την κοπέλα μου ή κοιμόμουν με Jack Daniel για να αρέσω περισσότερο».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Ιωάννη Παπαζήση στην ΕΡΤ και το ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4:

Πηγή: ΕΡΤ
Επιμέλεια: Μαρίνα Τζάνου 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος