Η χρονιά του Ράιαν Ρέινολντς: Από Σωματοφύλακας… Deadpool (ξανά)

Η ταινία «Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή», που προβάλλεται από αυτή την εβδομάδα στους ελληνικούς κινηματογράφους, αποτελεί σίκουελ της εμπορικής επιτυχίας του 2017 με τίτλο «Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή».

Ο ρόλος του σωματοφύλακα, έκανε τον κινηματογραφικό Deadpool να δείξει το εξωστρεφές χιούμορ του και την άνεση με την οποία τσαλακώνεται, για ακόμα μια φορά.

https://www.youtube.com/watch?v=wQClYDB5hDQ

Ο Ράιαν Ρέινολντς μάλλον περνάει μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές της καριέρας του. Αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί στην πιο δημοφιλή ταινία (βάση του μετρητή του Netflix), το «Επιχείρηση Άνταμς», υποδυόμενος τον μεγαλύτερο εαυτό του που ταξιδεύει στο παρελθόν για να προλάβει μια σειρά από λάθη.

Το «Red Notice», παραγωγή του ιδίου δικτύου, κέρδισε επίσης την πρωτιά στην Ελλάδα και την πρώτη εβδομάδα που βγήκε στους κινηματογράφους αλλά και αργότερα στην πρεμιέρα της στην τηλεοπτική πλατφόρμα.

Λίγο καιρό νωρίτερα έκανε πρεμιέρα στον κινηματογράφο το «Free Guy» (ταινία προγραμματισμένη αρχικά να κυκλοφορήσει κοντά στο πρώτο lockdown). Μάλιστα ένας Έλληνας συνεργάτης της είναι υποψήφιος για Όσκαρ, ο Νίκος Καλαϊτζίδης για τα υπέροχα οπτικά εφέ που παρήγαγε.

Πριν από αυτό είχε χαρίσει φωνή στο «Οι Κρουντς 2, Νέα Γενιά».

Ο Ρέινολντς είναι ακούραστος. Ήδη γυρίζει τρεις αναμενόμενες ταινίες που θα δούμε αργότερα τη χρονιά ή και τη νέα σεζόν, το τρίτο μέρος του «Deadpool», χαρίζει φωνή στο «Dragon’s Liar: The Movie» και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ του «Clue».

Όλα αυτά τα κάνει με πλήρη άνεση και αυτοσαρκασμό, όπως και τη συμμετοχή του στο Family Guy.

Να του ευχηθούμε να συνεχίσει έτσι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος