Η αποκλειστική συνέντευξη των γονιών του Άλκη Καμπανού στην Α. Παρασκευοπούλου και τον Κ. Καντούρη ξανά το βράδυ του Σαββάτου στην ΕΡΤ1

Στις 23:30 του Σαββάτου 12 Αυγούστου θα επαναπροβληθεί στην ΕΡΤ1 η αποκλειστική συνέντευξη στην ΕΡΤ των γονιών του Άλκη Καμπανού.

Η Μελίνα Κακουλίδου και ο Αριστείδης Καμπανός υποδέχθηκαν στο σπίτι τους στη Βέροια, τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευπούλου και Κώστα Καντούρη.

Οι γονείς του Άλκη, το πρόσωπο του οποίου έγινε σύμβολο ενάντια στην οπαδική βία, εκφράζουν την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει. Παρότι βλέπουν πως οι οπαδικές επιθέσεις δεν έχουν σταματήσει, δεν παύουν να αγωνίζονται προκειμένου ο γιος τους να είναι το τελευταίο θύμα σ’ αυτόν τον ακήρυχτο πόλεμο της φανέλας.

Κοιτώντας την κάμερα θυμούνται τις πρώτες στιγμές όταν πληροφορήθηκαν ότι ο γιος τους έπεσε θύμα επίθεσης χούλιγκαν, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022. Περιγράφουν όσα έζησαν τις 49 ημέρες μέσα στο δικαστήριο, μέχρι την καταδίκη των δώδεκα νεαρών ομόφωνα και χωρίς ελαφρυντικά. Οι επτά σε ισόβια και όλοι σε ποινές πολυετούς κάθειρξης.

Δείτε ακόμα:

Γονείς Άλκη Καμπανού στην ΕΡΤ: «Ήταν μια ηθική δικαίωση η απόφαση, αλλά ο Άλκης δεν γυρίζει πίσω»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος