H Cher είδε τον Έλβις… και της άρεσε

Array

Η Σερ λατρεύει να επικοινωνεί με το κοινό της μέσω του τουίτερ. Συνήθως εκφράζει τις πολιτικές της ανησυχίες, προτρέπει τον κόσμο να κάνει αγαθοεργίες και κατακεραυνώνει όσους έχουν εξαπατήσει και… τη γλίτωσαν. Δεν χαϊδεύει κανέναν, είτε αυτός είναι ο πρόεδρος της Αμερικής (τον οποίο υποστηρίζει ιδεολογικά), ούτε αν αφορά μια ψηφοφορία της γερουσίας με γενική αποδοχή.

Τον τελευταίο καιρό, τρία είναι όμως τα θέματα που επαναφέρει στα μηνύματα της: Την αγάπη της για τη μητέρα της (που -να το πούμε- και οι δύο έχουν τον αγέραστο), για φίλους της που έχουν φύγει από τη ζωή και… καθημερινές εμπειρίες που της έφεραν ευτυχία.

Το σημερινό της τουίτ ανήκει στην τελευταία κατηγορία…

«Είδα τον Έλβις χθες και ήταν απίθανος. Ήταν ο ήρωας μου και η μητέρα μου τον αγαπούσε. Η πρώτη συναυλία που πήγα ήταν του Έλβις. Ήμουν 11 ετών. Η μητέρα μου με πήγε να τον δω. Φορούσε το γνωστό «χρυσό Κουστούμι» του. Ήταν σαν ένας σέξυ κυκλώνας. Τα κορίτσια ήταν ανεβασμένα σε καρέκλες και ούρλιαζαν. Και εγώ με τη μητέρα μου ουρλιάζαμε. Η ταινία έχει εμπνευσμένο σενάριο, σκηνοθεσία και ερμηνείες. Χειροκροτώ τον διευθυντή φωτογραφίας και τα οπτικά εφέ».

Η ταινία «Έλβις» ήδη προβάλλεται στην Ελλάδα με συμπαθητική εισπρακτική πορεία. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Cher είχε ένα φλερτ με τον Έλβις που δεν προχώρησε.

H Cher είδε τον Έλβις… και της άρεσε
@elvispresleynews.com

Σε συνέντευξη της έχει πει ότι ο Έλβις την είχε καλέσει στο δωμάτιο του, όταν ήταν ακόμα πολύ νέα (είναι γνωστή η αγάπη του τραγουδιστή για τις παρθένες και ανήλικες κοπέλες). Σε άλλη συνέντευξη είχε πει ότι ουδέποτε είχαν ερωτική σχέση.

Το κοινό της πάντως, όσο και αν τη θεωρεί ειλικρινή και ευθύ, αμφιβάλει για την αληθοφάνεια των λεγομένων της, είτε γιατί αρέσκονται στο να πιστεύουν ότι η ντίβα τους κρατάει ένα τόσο καυτό μυστικό, είτε γιατί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Βασιλιάς του Ροκ εντ Ρολ δεν λύγισε μπροστα στη σαγηνευτική Βασίλισσα της Ποπ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος