Γιώργος Λιάνης: «Αν με τις γυναίκες που ήθελες, κατάφερες να είσαι, είναι μεγάλο πράγμα στη ζωή»

Για την εκπομπή «Οι Ρεπόρτερς», την ιστορική συνέντευξη με τον Στέλιο Καζαντζίδη, τη μεγαλύτερη επιτυχία της δημοσιογραφικής του καριέρας αλλά και τις επιτυχίες στην προσωπική του ζωή μίλησε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, πολιτικός και συγγραφέας Γιώργος Λιάνης.

Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η κοινωνία την, πρωτοποριακή για την εποχή, εκπομπή «Οι Ρεπόρτερς» περιέγραψε ο Γιώργος Λιάνης και μοιράστηκε ενδιαφέρουσες ιστορίες, λέγοντας πως «υπήρχαν αντιδράσεις λατρείας από τον κόσμο, θυμάμαι ότι εγώ δεν πλήρωνα στα ταξί, κατέβαζαν ανθρώπους για να βάλουν εμένα».

Για τον, «αντιφατικό» όπως τον χαρακτήρισε, Στέλιο Καζαντζίδη μίλησε επίσης ο Γιώργος Λιάνης και αποκάλυψε το παρασκήνιο της ιστορικής, επτάωρης, συνέντευξης που του παραχώρησε.

Αναφέρθηκε ακόμα στον «σταρ της εποχής» Γιάννη Δημαρά, στις δεκάδες επιστολές που δεχόντουσαν από τον κόσμο αλλά και στην δική του ερωτική ζωή.

«Για μένα, η μεγαλύτερη δημοσιογραφική μου επιτυχία ήταν η αναζήτηση των αγνοουμένων στην Τουρκία, αυτό ήταν ένα έπος» είπε ο Γιώργος Λιάνης και πρόσθεσε πως «ένας αγνοούμενος είναι τέσσερις φορές πεθαμένος, είναι πιο πικρός ο χαμός του αγνοουμένου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος