Γ. Καρλαύτης, Πρωταθλητής NFL: Ωραία εμπειρία το Μέγαρο Μαξίμου – Κουλ ο Πρωθυπουργός

Για την εμπειρία του αμερικανικού ποδοσφαίρου, την κατάκτηση του Super Bowl, το θάνατο του πατέρα του και πώς τον επηρέασε αλλά και την επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή Στούντιο 4 ο Γιώργος Καρλαύτης.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνθηκε με την πρόσκληση στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Καρλαύτης απάντησε «Δεν το περίμενα, τεράστια τιμή. Ήταν πολύ ωραία, ήταν και ο Πρωθυπουργός πολύ κουλ οπότε μου άρεσε, μια μοναδική εμπειρία».

Παρακολουθήστε σε δύο μέρη τη συνέντευξη του Γιώργου Καρλαύτη

Ποιος είναι ο Γιώργος Καρλαύτης

Ο Γιώργος Καρλαύτης, στην πρώτη του χρονιά στο NFL, χρίστηκε πρωταθλητής μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs επί των Philadelphia Eagles στο Super Bowl LVII, ενώ αποτέλεσε ένα βασικό κομμάτι της επιτυχίας.

Ο George Karlaftis (ελλ. Γιώργος Καρλαύτης) είναι 21 ετών. Γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 2001 και μεγάλωσε στην Ελλάδα μέχρι τα 13 του. Ο πατέρας του ήταν Έλληνας και η μητέρα του Αμερικάνα. Μάλιστα, προέρχεται από οικογένεια αθλητών, αφού ο Μαθιός Καρλαύτης ήταν ακοντιστής της ομάδας του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι ενώ ο αδερφός του έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής του τζούντο στην ηλικία των 11 ετών.

Αν και έπαιξε στην εθνική Ελλάδος πόλο νέων, ο George Karlaftis μένει στις ΗΠΑ από τα 13 του χρόνια, καθώς η μητέρα του Amy πήρε την οικογένεια και πήγαν να μείνουν εκεί, μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2014.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος